• Over team Verbetervermogen

  Over ons:

  Eric van der Wal

  Eric van der Wal

  Ieder mens is de moeite waard! Vanuit die overtuiging beweegt Eric zich vrij en vol vertrouwen in deze hectische wereld. Hem is gebleken dat de ene mens beter in staat is dan de ander om wensen, mogelijkheden en ambities op eigen wijze vorm te geven. Hoe kan dat? Van die vraag heeft hij zijn werk gemaakt. Eric leerde dat mensen het beste floreren als zij doen wat bij hun behoefte, beleving en belang past. 24 jaar geleden richtte hij de organisatie denkidee op. Dit om mensen te inspireren zichzelf dusdanig te ontwikkelen dat zij voldoening kunnen halen uit een prettig productief leven.

   

  Volg Eric op LinkedIn & Twitter

  Pieter van Beusekom

  Pieter van Beusekom

  Pieter is nu 7 jaar werkzaam als organisatieontwikkelaar, adviseur, organisatieonderzoeker en ondernemer. Hij raakte tijdens zijn opleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gefascineerd door de vraag: hoe verbeter je (continu) als organisatie? Nu legt Pieter verbanden tussen persoonlijke ontwikkeling, de organisatiedoelen en het vakgebied, waarin mensen werken. Het daadwerkelijk wortelen van continue verbeteringen is waar Pieter zich met veel plezier voor inzet.

   

  Volg Pieter op LinkedIn & Twitter

   

  Ben Kuipers

  Ben Kuipers

  Ben is sinds 2000 werkzaam als organisatieontwikkelaar, onderzoeker, docent, ondernemer, spreker en auteur op het gebied van management. Na een promotieonderzoek in de bedrijfskunde naar teamwerk en prestaties bij Volvo vrachtwagens is hij de bestuurskundige richting opgegaan. Hij houdt hij zich eveneens bezig met leiderschap en verandering in publieke instellingen en publiek-private samenwerkingsverbanden. Hij is universitair hoofddocent aan de Universiteit Leiden en verbonden aan het Leiden Leadership Centre.

   

  Volg Ben op LinkedIn & Twitter

  Houkje Maltha

  Houkje Maltha

  Houkje heeft een achtergrond in intuïtieve ontwikkeling en energiemanagement, waarmee zij mensen door middel van verschillende technieken inzicht geeft in zichzelf en hun patronen. Door het leren kennen van de eigen drijfveren en motivatie kunnen mensen zichzelf zo op een authentieke manier zichtbaar maken binnen een organisatie.

   

  Volg Houkje op LinkedIn

 • Samenwerkingsrelaties van Verbetervermogen

  Om gezamenlijk onze merken te versterken werken wij samen met complementerende vakgenoten; voor het ontwikkelen van vernieuwende concepten en het invullen van klantvragen.

  Involve

  Specialisten in communicatie en change

  Maxolution

  Maxolution

  Ontwikkelaars van digitale concepten

  Iccipicci

  Iccipicci

  Werken actief op eigen wijze met het concept "Merkversterkend werken"